10 poblacions més s’afegeixen a la celebració!

Continuem sumant adhesions a la celebració del Dia Mundial de la Poesia! Trobareu tota la informació actualitzada, població per població, desplegant el menú “Accions 2012” de la part superior del bloc.

Vuit poblacions de la Catalunya central organitzen actes per commemorar el 21 de març. Es tracta de Berga, Vic, Manresa, Solsona, Igualada, Torelló, Folgueroles i Taradell.

A més, comptarem amb accions a Sant Cugat del Vallès i Perpinyà.

No volem deixar de senyalar les inciatives que ens han arribat des de Lleida, Maó, Reus i Banyoles. Els Instituts de la Mitjana de Lleida; els Instituts Pasqual Calbó Calders i Joan Ramis de Maó, l’INS Gabriel Ferrater i Soler de Reus i l’Aula d’Acollida de l’institut Pla de l’Estany de Banyoles s’adhereixen a la celebració del Dia Mundial de la Poesia. Els seus alumnes treballaran a les aules el poema d’En Narcís Comadira en les diferents llengües. Els més agosarats faran gravacions en vídeo dels alumnes recitant versos.

5 responses to “10 poblacions més s’afegeixen a la celebració!

 1. Des del Masnou, l’escola associada de la UNESCO, MArinada, també s’afegeix a la celebració.
  El dimarts 13 i el dijous 15 es treballaran tallers de poesia per fer producció i poder-la llegir el dia 21 a l’acte que es farà a la nostra biblioteca.
  També es farà una lectura per la megafonia del centre del poema Quatre Paraules

 2. agustí solé, Enrriqueta Moix

  benvolguts, és elk tercer missatge que us envio dient que a Montblanc també fem acte aquest dia a 2/4 de 8 de la tarda al museu arxiu i promugut per associació Literària Escarritx. Amb l’aportació de poemes del carrer. Gent i poetes que ens aporten els poemes seus per a aquest dia.

  • Benvolgut Agustí,

   hem rebut el vostre missatge amb l’activitat que prepareu. Tot just ens va arribar per correu electrònic dissabte dia 10. Us demanem una mica de paciència doncs ens està arribant molta informació sobre diferents activitats que s’organitzen a tot el territori i les volem atendre totes com cal.

   La vostra informació quedarà incorporada al bloc aquesta mateixa setmana.

   Salut i gràcies!

 3. agustí solé, Enrriqueta Moix

  benvolguts, accepteu les nostres disculpes, com que ens sembla tant ràpida la comunicació avui en dia,creia que era inmediata la sortida a la plana.Gràcies per fer-vos-en càrrec de la nostra activitat..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s