L’expresident Pasqual Maragall, amb el Dia Mundial de la Poesia

Contribuir a l’apropament de les diverses cultures que conviuen a la ciutat de Barcelona era l’objectiu que s’havia marcat el CNL de Barcelona organitzant l’acte Un món de poesia. Comparteix un poema!, en el qual es va convidar tothom, especialment els alumnes de català, a quatre lectures públiques de poemes en el transcurs del dia 21 de març amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

Més de 300 persones procedents d’arreu del món van assistir a les lectures de poemes que va organitzar el CNL de Barcelona amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, el passat 21 de març. En el transcurs de la jornada es van llegir 134 poesies en 19 llengües. Entre els lectors, cal destacar l’expresident Pasqual Maragall que va recitar el poema del seu avi Joan Maragall, Sol solet…

Entre els lectors, cal destacar la participació de l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, que ens va oferir el moment més entranyable de la jornada recitant el poema del seu avi Joan Maragall, Sol solet… L’exalcalde de Barcelona i expresident de la Generalitat va introduir la poesia amb el to càlid i proper que el caracteritza. Maragall va explicar que el seu avi va néixer el 1860 justament prop d’on es feia l’acte, al número 4 del carrer Jaume Giralt, un carrer estret i fosc que ell va evocar en el poema, que podeu veure i escoltar al següent vídeo:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s