Montmeló

Dijous, 21 de març, a les 19.30h

DSCN6949La Sala de la Concòrdia va acollir més d’una quarantena de persones amb motiu del Dia Mundial de la Poesia. Alumnes dels cursos de català, i un aprenent i un voluntari del Voluntariat per la llengua van recitar en les seves llengües respectives.

D’aquesta manera Montmeló es va sumar als nombrosos actes i lectures que s’estan fent arreu del territori. Aquest any, el poema escollit ha estat “Només la veu” de Zoraida Burgos  (Tortosa, Baix Ebre, 1933).

Els alumnes, la majoria provinents d’altres països, van anar desfilant per recitar el poema en la seva llengua materna; alguns fins i tot ho van fer en dues llengües. Així, a més de català i castellà, es va poder escoltar alemany, anglès, francès,  portuguès, italià, wòlof, romanès i àrab. Per uns moments, la Sala de la Concòrdia semblava les Nacions Unides: mai abans s’hi havien escoltat tantes llengües. El públic va gaudir escoltant la musicalitat d’unes i la força i l’expressivitat d’altres. Amb aquesta activitat es va donar l’oportunitat de mostrar la diversitat lingüística i cultural que conviu a Montmeló.

A més, el públic assistent va tenir l’agradable sorpresa d’escoltar, de la veu  d’una voluntària i diversos aprenents de les parelles lingüístiques que s’han fet al Banc del Temps, el poema “Temps al temps” de Mario Benedetti.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s