Tarragona

Dimecres, 21 de març

  • Poemarató: imagina que imaginaràs les imatges de la poesia. Lectura de poesia adreçada al públic infantil per tal de fomentar el gust per la poesia, la lectura compartida i la pertinença a una comunitat lectora. Lectura de poemes d’Olga Xirinacs, Joana Raspall, Miquel Martí i Pol, Fina Anglès i una selecció de poemes del llibre Recull de poemes per a petits i grans de Maria Antònia Pujol i Tina Roig.
    Les lectures aniràn a càrrec dels membres de l’Escola de Lletres de Tarragona: Maite Martorell, Carme Carles, Íngrid Ventura, Dolors Torrens i Isabel Vidal.
    Lloc: Biblioteca Pública de Tarragona
    Hora: 17.30h
  • Veus poètiques. Lectura de poesia en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia. En el transcurs d’aquest acte tindrem l’oportunitat de participar en la festa de la poesia gaudint de veus poètiques del Camp de Tarragona. Poetes: Olga Xirinacs, Francesc Valls-Calçada, Adam Manyé, Conxita Jiménez, Mingo Monlleó i Samuele Arba. Aquesta activitat s’inclou, també, dins el cicle Hipermetropoesia.
    Lloc: Cafè del Teatre Metropol de Tarragona (Rambla Nova, 46)
    Hora: 20h
  • Poema-performance. Confecció d’un poema-performance al pati, construït per alumnes de 2n de cicle inicial de Primària i de 4t d’ESO conjuntament. Paral·lelament, la resta de cursos d’Infantil, Primària i Secundària treballaran especialment el món de la poesia a les aules durant la setmana. Aquesta activitat és en el marc de les celebracions dels 325 anys de presència educativa de les Dominiques a Tarragona, i fa que el col·legi Sant Domènec de Guzman de la ciutat se sumi a les activitats promogudes per la Institució de les Lletres Catalanes.
    Lloc: Col·legi Sant Domènec de Guzman de Tarragona (c. Rovira i Virgili, 16)
    Hora
    : matí

Deixa un comentari