Les Borges Blanques

Dimarts, 22 de març

SALA D’ACTES DE LA BIBLIOTECA MARQUÈS D’OLIVART
CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LA  POESIA
I ESPECIAL JOSEP MARIA DE SAGARRA

  • 1a part (18.30h)
    Lectura del poema commemoratiu en diferents llengües: català castellà, anglès, àrab, francès, italià, mandarí i romanès. Hi col·laboren l’Àrea d’Immigració del Consell Comarcal de les Garrigues, el Consorci per a la Normalització Lingüística, els alumnes de l’Escola Municipal de Música Mestre Lluis López de les Borges Blanques i els usuaris de la biblioteca.
  • 2ª part (19h)
    Especial Josep Maria de Sagarra

    1. Sagarra poeta: Lectura de poemes a càrrec dels alumnes de secundària del Col·legi Nostra Senyora de Montserrat.
    2. Sagarra dramaturg: El Grup de Teatre Nissaga interpretarà l’escena X de l’obra El cafè de la Marina.
    3. Sagarra narrador: 2 membres del Grup de Lectura “Llegim  i +”, la Leonor Puig i l’Aurora Setó, llegiran el conte Maria Pia.
    4. Sagarra periodista: La Verònica Parrado, alumna de batxillerat de l’IES Josep Vallverdú, llegirà un article periodístic de l’autor.

    Exposició Sagarra: durant la segona quinzena de març i la primera d’abril, al vestíbul de la biblioteca s’exposaran les obres de Josep Maria de Sagarra.
    Lectura de Vida privada. Hem demanat en préstec una cinquantena d’exemplars d’aquesta obra i s’ha proposat als grups de lectura i als usuaris de la biblioteca llegir-la i comentar-la durant les diferents trobades del mes d’abril.

Deixa un comentari